Καλώς ήλθατε στην εταιρεία Ι.Γ. Καλλέργης

Ιστορικό

Η εταιρεία Ι.Γ Καλλέργης ΕΠΕ ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια από τον Ιωάννη Καλλέργη με έδρα τα Μέγαρα και μέχρι σήμερα πρωτοπορεί στην κατασκευή προκατασκευασμένων κτηρίων, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και πάντα απόλυτα εναρμονισμένη με την τρέχουσα νομοθεσία και τα νέα συστήματα και υλικά δόμησης διαμορφώνοντας έτσι την σύγχρονη εικόνα της προκατασκευής.

Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρεία

(H φωτογραφία απεικονίζει μια μεταλλική κυψέλη

που η εταιρεία μας έκανε εξαγωγή στη Λιβύη το 1966.)

Το εργοστάσιο της εταιρείας και τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο 44οχμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου στα Μέγαρα σε ιδιόκτητες εκτάσεις 14.000τμ

Εταιρεία

Επί του 33ουχμ Νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, βρίσκεται ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας έκτασης 6.000τμ. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κατασκευές μας και να δείτε έργα της εταιρείας που εκτίθενται μόνιμα αλλά και κτίρια που φιλοξενούνται προσωρινά πριν μεταφερθούν και εγκατασταθούν στα οικόπεδα των ιδιοκτητών τους.

Εταιρεία Η εταιρεία μας συμμετέχει συνεχώς σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας με σκοπό να παρουσιάζει τα προϊόντα, τις τεχνολογίες αλλά και τις καινοτομίες που δημιουργούμε κάθε φορά.

Εταιρεία

Εταιρεία

Η εταιρεία βρίσκεται στην δεύτερη γενιά επιχειρηματιών και συνεχίζει με το ίδιο όραμα του πρωτεργάτη και ιδρυτή της. Την υψηλή ποιότητα και αισθητική των κατασκευών της, την ικανοποίηση των πελατών της, τον σύγχρονο σχεδιασμό των έργων της φιλικών προς το περιβάλλον, την προσαρμογή των κτιρίων της στα νέα δεδομένα και ανάγκες.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Οι συνεργάτες μας

Περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι, μόνιμο προσωπικό αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα τους, απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μπείτε γρήγορα στο σπίτι που ονειρευτήκατε.
Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο συνεργατών πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων & συμβούλων επενδύσεων και αναλαμβάνει συνολικά το κάθε  project – έκδοση οικοδομικής  αδείας, σύνταξη και υποβολή φακέλου επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Οικογένεια Καλλέργη

Η κατασκευαστική Ι. Καλλέργης είναι μια εταιρεία με πλούσιο παρελθόν, δυναμικό παρόν και με την τρίτη γενιά να ακολουθεί, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Μιχάλης Καλλέργης
Μιχάλης Καλλέργης
Ιωάννης Καλλέργης
Ιωάννης Καλλέργης
Ο άνθρωπος που το 1965 ξεκίνησε μια επιχείρηση με σκοπό να χτίζει σπίτια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, αλλά πάνω απ όλα ποιοτικά.
Γεώργιος καλλέργης
Γεώργιος καλλέργης

Η εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ», εδώ και πενήντα χρόνια ασχολείται με την κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον χώρο κάθε προκατασκευής με μεγάλη εμπειρία σε ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους, σχολικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και κτήρια δημόσιου χαρακτήρα.

Μια δημιουργική ομάδα από επαγγελματίες μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, project managers και συμβούλους, κατανοούν πλήρως κάθε ανάγκες των πελατών και προτείνουν ιδέες και λύσεις για κάθε τύπο κατοικίας .

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με στόχο, το σύνολο των κατασκευών να ανταποκρίνονται κάθε ανάγκες και κάθε απαιτήσεις των πελατών έγκαιρα με ακρίβεια και συνέπεια, καλύπτοντας ταυτόχρονα κάθε κάθε κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.

Στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της εταιρείας επί του 44ou χμ Παλαιάς Eθνικής οδού Αθηνών –Κορίνθου, τα στελέχη με το τεχνικά καταρτισμένο και ικανό προσωπικό εργάζονται αδιάκοπα για το καλύτερο κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ