Καλώς ήλθατε στην εταιρεία Ι.Γ. Καλλέργης ΕΠΕ

Ιστορικό

Η εταιρεία Ι.Γ Καλλέργης ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1965 από τον Ιωάννη Καλλέργη με έδρα τα μέγαρα και μέχρι σήμερα πρωτοπορεί στην κατασκευή προκατασκευασμένων κτηρίων, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και πάντα απόλυτα εναρμονισμένη με την τρέχουσα νομοθεσία.

 

 

 

 

 

(H φωτογραφία απεικονίζει μια μεταλλική κυψέλη

που η εταιρεία μας έκανε εξαγωγή στη Λιβύη το 1966.)

Το 19χχ κατασκευάζεται στην περιοχή των μεγάρων το εργοστάσιό μας 5000 τετραγωνικών μέτρων, όπου πλέον παράγουμε το μεγαλύτερο όγκο της παραγωγής μας.

Το 199χχ κατασκευάζουμε τον εκθεσιακό μας χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή των Μεγάρων, όπου πλέον θα βρείτε δείγματα όλων των κατασκευών μας αλλά και υλικά για κουζίνες, ντουλάπες καθώς και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένα σπίτι.

Η εταιρεία μας συμμετέχει συνεχώς σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας με σκοπό να παρουσιάζει τα προϊόντα, τις τεχνολογίες αλλά και τις καινοτομίες που δημιουργούμε κάθε φορά.

Τώρα πλέον που τη σκυτάλη έχουν πάρει ο Μιχάλης και ο Γιώργος Καλλέργης καθώς και τα παιδιά τους (ιοί και εγγόνια του Ιωάννη Καλλέργη), κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των προκατασκευών, συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών κατασκευές που εναρμονίζονται πλήρως με το υπάρχων νομικό πλαίσιο. Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι τα κτίριά μας, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για ξενοδοχεία είτε ακόμα και για κτίρια γραφείων, είναι ανώτερης ποιότητας και αντοχής από τις παλαιού τύπου συμβατικές κατασκευές με τούβλο. Δε χρειάζεται πλέον να αναφέρουμε ότι οι κατασκευές μας δε μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τα ξύλινα προκάτ που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τέλος η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις κτιρίων, επεκτάσεις, προσθήκες ορόφων πάντα με την ποιότητα Καλλέργης.

 

Οι συνεργάτες μας

Περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι, μόνιμο προσωπικό αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα τους, απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μπείτε γρήγορα στο σπίτι που ονειρευτήκατε.

Οικογένεια Καλλέργη

Η κατασκευαστική Ι. Καλλέργης είναι μια εταιρεία με πλούσιο παρελθόν, δυναμικό παρόν και με την τρίτη γενιά να ακολουθεί, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Μιχάλης Καλλέργης
Μιχάλης Καλλέργης
Ιωάννης Καλλέργης
Ιωάννης Καλλέργης
Ο άνθρωπος που το 1965 ξεκίνησε μια επιχείρηση με σκοπό να χτίζει σπίτια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, αλλά πάνω απ όλα ποιοτικά.
Γεώργιος καλλέργης
Γεώργιος καλλέργης