•  

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
  Έκθεση: (22960) 34800

 •  

  Διεύθυνση Έκθεσης

  33ο χλμ Νέας Εθνικής
  Οδού Αθηνών - Κορίνθου

#109,  Χρυσή

Ref : #109

Η κατοικια είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο μπετόν με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, μ ε κολώνες και δοκάρια και έχει την δυνατότητα της μελλοντικής προσθήκης ορόφου. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις αρχές και τις προδιαγραφές του Νέου Ενεργειακού Κανονισμού - ΚΕΝΑΚ,με χρήση θερμοπρόσοψης πάχους 6εκ ,κουφωμάτων αλουμινίου EXALCO με θερμοδιακοπή, διπλά ενεργειακά τζάμια. Η κατοικία διαθέτει τρία (3) υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, wc, κουζίνα-τραπεζαρία και ευρύχωρο σαλόνι – καθιστικό .

 

Το κάθε δομικό στοιχείο που θα αποτελεί την κατοικία σας είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα με τη μέθοδο μονομπλόκ και επιπλέον ενισχυμένο με θερμοπρόσοψη, μονωμένο εξωτερικά με εξιλασμένη πολυστερίνη.

Η κατασκευή του σπιτιού είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας. Ενώ συγχρόνως ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδιασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές υψηλής αντοχής και αντισεισμικότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στους πιο αυστηρούς όρους δόμησης, όπως αυτοί καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς, υπουργεία και αρχιτεκτονικές επιτροπές.

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε για την ελληνική κοινωνία την καλύτερη δυνατή και ταυτόχρονα οικονομική προοπτική απόκτησης στέγης, προσφέρουμε μία επαναστατική μέθοδο προκατασκευής που συνδιάζει με πρωτοποριακό τρόπο την Αντοχή, την Οικονομία και την Αισθητική Τελειότητα.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η πατέντα - πλήρη μελέτη εγκεκριμένη από το ΥΠΕΧΩΔΕ - που διαθέτουν οι κατασκευές μας, που ενισχύει την αξιοπιστία και υπεροχή μας, φέρνοντάς μας έτσι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Υπνοδωμάτια
Λουτρό
WC
Χώρος Μπάρμπεκιου
Κουζίνα
Τραπεζαρία
Σαλόνι
Καθιστικό
ISO 9002
Δυνατότητα προσθήκης κατ' επέκταση
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Χαμηλής Ενεργειακής Κατανάλωσης
Θερμοπρόσοψη
ΚΑΤΟΨΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Παρακαλώ εισάγετε τα σύμβολα της εικόνας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
#33, Γρύνη
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
#85, Ευελίνα
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
#34, Εριφύλη
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
#86, Κυβέλη
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
FaLang translation system by Faboba