• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

skirodemaΗ εταιρία μας κατασκευάζει προκατασκευασμένα σπίτια από οπλισμένο σκυρόδεμα, με το σύστημα των κυψελών συγκεκριμένων διαστάσεων (3.60 x 7.20 ή 8.50 ή 9.50), στατικώς ανεξάρτητες μεταξύ τους. Με τη συναρμολόγηση των κυψελών επιτυγχάνουμε την ιδανική προκατ κατοικία, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της αισθητικής ως προς τη σύνθεση του όγκου και τη μορφή των όψεων, τόσο σαν μεμονωμένο κτίριο, όσο και σε σχέση με τα άλλα κτίρια της περιοχής.

Ο τρόπος προκατασκευασμένης κατασκευής μας δε διαφέρει από το συμβατικό τρόπο δόμησης, τόσο κατασκευαστικά, όσο και στατικά.

Η κάθε μια κυψέλη αποτελείται από το δάπεδο της, το οποίο αποτελείται από περιμετρικό U 200 στο οποίο εγκλωβίζονται διαδικίδες προς τη μικρή κατεύθυνση της κυψέλης.

Στις γωνίες και στη μέση της κάθε κυψέλη, δημιουργούμε εδράσεις στήριξης, που τοποθετούνται οι κολώνες κατασκευής οι οποίες στις γωνίες είναι σχήματος Γ διαστάσεων 40/40/25/25 και στη μέση 40/25 ορθογώνιες, οι οποίες στο τελείωμα τους συνδέονται με το περιμετρικό δοκάρι της κατασκευής.

Η οροφή μας η οποία αποτελείται και αυτή από οπλισμένο σκυρόδεμα, σκυροδετείται μαζί με το περιμετρικό δοκάρι σύμφωνα με το συμβατικό τρόπο.

 

Οι προκατασκευασμένες κατασκευές μας πληρούν τους παρακάτω κανονισμούς:

1Κανονισμός τεχνολογίας σκυροδέματος (Φ.Ε.Κ 266/9-5-1999)

 

2Κανονισμός μελέτης και κατασκευής έργων από σκυρόδεμα (ΕΚΩΣ 2000)

 

3Νέος Ελληνικός αντισεισμικός κανονισμός (ΕΑΚ 2000)

 

4Κανονισμός φορτίσεων δομικών έργων (Β.Δ. 10-12-1945 Φ.Ε.Κ. 171Α/ 1946)

 

5Φ.Ε.Κ. 1517 "Σχεδιασμός έργων από προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος."

 

Έτσι, επιτυγχάνουμε ένα σύγχρονο τρόπο δόμησης, όσον αναφορά την αισθητική, την αντισεισμικότητα, την οικονομία και το χρόνο παράδοσης.

digi houseΗ μεγάλη εμπειρία στην προκατασκευή και η εφαρμογή των κανονισμών εξασφαλίζει την ποιοτική κατασκευή σε κάθε στάδιο παραγωγής .Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνίτες επιβλέπουν στο εργοστάσιό μας την κάθε λεπτομέρειά της κατασκευής σας ,εφαρμόζοντας πάντα τις προδιαγραφές των επιβλεπόντων μηχανικών, και πραγματοποιούν το κάθε στάδιο παραγωγής αξιόπιστα.

Οι πρώτες ύλες, πιστοποιημένες για την ποιότητα και την αντοχή τους, συνθέτονται κατά τα στάδια παραγωγής έτσι ώστε σε κάθε στάδιό της, να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί το τελικό προϊόν σε εμάς, είναι το καλύτερο, μόνο όταν όλα τα στάδια παραγωγής έχουν δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

FaLang translation system by Faboba