• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

 

Ηkatopsiμεταφορά και η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κατοικιών μας γίνεται από εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας με άριστη γνώση και με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς.

Η μεταφορά των προκατασκευασμένων κατοικιών γίνεται τμηματικά από το εργοστάσιο κατασκευής στο οικόπεδο του πελάτη, σε επιμέρους μικρότερα κτίρια (blocks – κυψέλες) με ειδικό σύστημα τροχών ή επάνω σε νταλίκες.

Προσφέρουμε στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των κατοικιών μας, προκατασκευασμένες κατασκευές υψηλής ποιότητας αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής.

Μεταφέρουμε σπίτια σε όλη την Ελλάδα και μπορούμε να τοποθετήσουμε το σπίτι σας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δίνοντας σας τη δυνατότητα της άμεσης κατοίκισης.

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σ τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε όλα τα στάδια της διαδικασίας μεταφοράς και τοποθέτησης κατοικιών. Η μεταφορά των προκατασκευασμένων κατοικιών γίνεται τμηματικά από το εργοστάσιο κατασκευής στο οικόπεδο του πελάτη, σε επιμέρους μικρότερα κτίρια (blocks – κυψέλες) με ειδικό σύστημα τροχών ή επάνω σε νταλίκες.

Η διαμόρφωση του οικοπέδου προσδιορίζει και τον ακριβή τρόπο και τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί προκειμένου να γίνει με 100% ασφαλή τρόπο η τοποθέτηση της προκατ κατοικίας.

Στις κάτω φωτογραφίες φαίνεται η διαδικασία κατά την οποία οι ειδικοί γερανοί προσεγγίζουν το οικόπεδο και μαζί με το σπίτι αφαιρούν το σύστημα των τροχών με τα οποία μεταφέρουν και τοποθετούν τα επιμέρους προκατασκευασμένα blocks επάνω στο θεμέλιο. Τέλος, απεικονίζεται το προκατασκευασμένο σπίτι μετά το πέρας της τοποθέτησης, όπου πλέον όλα τα επιμέρους blocks έχουν ενωθεί και η κατοικία είναι έτοιμη προς κατοίκιση.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 134.00 m2

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΒΑΛ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 134.00 m2

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 150.00 m2

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

FaLang translation system by Faboba