• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή των κανόνων παραγωγής για γερά σπίτια, δίνει σε εσάς την εξασφάλιση της ποιοτικής κατασκευής σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της κατοικίας. Αυτό αφορά όλους τους τύπους των πρακατασκευασμένων κατασκευών μας.

Ειδικοί τεχνίτες φροντίζουν στο εργοστάσιο μας τη κάθε λεπτομέρεια του.

Τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές των επιβλεπόντων μηχανικών, πραγματοποιούν το κάθε στάδιο παραγωγής αξιόπιστα.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Οι πρώτες ύλες πιστοποιημένες για την ποιότητα και την αντοχή τους, συνθέτονται κατά τις φάσεις παραγωγής έτσι ώστε σε κάθε φάση της, να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί το τελίκο αποτέλεσμα σε εμάς, είναι το καλύτερο, μόνο όταν όλα τα στάδια παραγωγής έχουν δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα γιατί το γερό σπίτι χτίζεται βήμα-βήμα.

 

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

stegiΗ εταιρεία μας καινοτομεί στεγάζοντας σας πρωτοποριακά με κεραμοσκεπή από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η κατοχυρωμένη, από τον οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας Διεθνής ταξινόμηση (ΙΝΤ.CL7: EO4B 7/02, EO4D 7/00), στέγη σας παρέχει 100% ασφάλεια διότι:

είναι άθραυστη
εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε ακραία καιρικά φαινόμενα (όπως χαλαζόπτωση, χιονόπτωση, έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους)
δεν επιτρέπει την εισροή των υδάτων
σας εξοικονομεί ενέργεια αφού τοποθετείτε στο εσωτερικό της μόνωση πάχους 7 εκ.

...και φυσικά παραδίδεται βαμμένη με κατάλληλο ακρυλικό χρώμα τη επιλογής σας.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

     Στόχος μας είναι να πετύχουμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό κατοικίας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για να γίνει αυτό οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας μας εξετάζουν το σχέδιο κάθε προκάτ κατοικίας από πολλαπλές εξωτερικές γωνίες για να βεβαιωθείτε ότι είναι αρχιτεκτονικά ελκυστικό από όλες τις πλευρές του. Τότε η κάτοψη κάθε σπιτιού βελτιστοποιείται και ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τα συστατικά και τις μεθόδους κατασκευής που θα σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση των επενδύσεων σας για τη νέα σας προκατασκευασμένη κατοικία.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΩΣΤΑ

Κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού και οικοδόμησης εξετάζεται όσο αναφορά την ύψιστη και αποδοτικότερη κατασκευή από ομάδα εμπειρογνωμόνων, που εξετάζει το σχέδιο από την πλευρά του πελάτη.

     Οι προδιαγραφές των προκατασκευασμένων κατοικιών μας μπορούν επίσης να τροποποιηθούν για να ανταποκρίνονται ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι η δομική ακεραιότητα του σπιτιού σας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του θα καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές απόδοσης.

     Η αγορά είναι μια δεξιότητα. Και το να αγοράζεις με δεξιότητα είναι ακόμη πιο σωστό. Υπάρχουν πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται για το χτίσιμο ενός σπιτιού ακόμη και για ένα σχετικά μικρό δωμάτιο και το καθένα πρέπει να επιλεγεί εύστοχα όσο αναφορά τη αντοχή, την αισθητική και τη χρηματική του αξία. Υπάρχει επίσης μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών προδιαγραφών απόδοσης και επιπέδων ποιότητας. Το να κάνετε τη σωστή επιλογή για το δικό σας προκατ σπίτι μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και για τους επαγγελματίες κατασκευαστές. Εμείς όμως, έχοντας μια εμπειρία πενήντα ετών, μπορούμε να σας διασφαλίσουμε την ποιότητα και την αντοχή της δικής σας κατοικίας, γιατί…

Χτίζουμε για εσάς, σα να χτίζαμε για εμάς!

FaLang translation system by Faboba