• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Η prosopikoεταιρεία "ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΛΛΗΕΡΓΗΣ" διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει έτσι ώστε η κατασκευή της κατοικίας του κάθε πελάτη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς δόμησης.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα εκδόσεως οικοδομικών αδειών, εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα για τα προκατασκευασμένα σπίτια τους, στελεχωμένο με πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες και εξειδικευμένο τμήμα μεταφορών και τοποθετήσεων, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε ιδιομορφία οικοπέδου και να μεταφέρει με ασφάλεια το κάθε σπίτι στον προορισμό του.

Γι' αυτό το λόγο η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στην ολοκληρωμένη και διαρκή εκπαίδευση των στελεχών και του προσωπικού της, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συνεχώς, επιβραβεύουμε την ομαδική εργασία και το πνεύμα διαρκούς προόδου και εξέλιξης.

Το Δυναμικό Μας

H εταιρία μας δραστηριοποιείται με γνώμονα το σεβασμό και την αξιοπιστία τόσο στις κατασκευές όσο και στον πελάτη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και προσφέροντας όπως πάντα, άριστη ποιότητα κατασκευών, φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον του τόπου που θα το δεχτεί.

FaLang translation system by Faboba