• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Η πολιτική της εταιρείας μας έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διοχέτευση στην αγορά προκατασκευασμένων κτιρίων από μπετό μονομπλόκ ενός σταθερά υψηλού επιπέδου ποιότητας.

Στόχοι μας είναι:

Το σύνολο των προϊόντων μας, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας όλες τις σχετικές κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.

Η μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη έγκαιρα με ακρίβεια και συνέπεια και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας μας στην αγορά αλλά και του συνόλου των αποτελεσμάτων αυτής.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η «ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ»:

Έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης που επηρεάζουν την ποιότητα των παραγόμενων από αυτήν προϊόντα.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας παρακολουθείται, συντηρείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, αξιολογήσεων και ανασκοπήσεων.

Παρέχει επαρκείς πόρους για τη διαχείριση της ποιότητας, τεχνογνωσία, κατάλληλο εξοπλισμό, άριστα εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό.

Καθιερώνει στόχους ποιότητας, η υλοποίηση των οποίων ανασκοπείται και αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Παράλληλα, γίνονται συστηματικές μετρήσεις και αξιολογούνται οι κρίσιμες παράμετροι και διεργασίες ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων, η ασφάλεια του προσωπικού και η καταλληλότητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού.

Η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας και βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των εργαζομένων σε αυτήν.

Τελικά όμως και πάνω από όλα, η εταιρία μας δραστηριοποιείται με γνώμονα το σεβασμό και την αξιοπιστία τόσο στις κατασκευές όσο και στον πελάτη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και προσφέροντας όπως πάντα, άριστη ποιότητα κατασκευών, φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον του τόπου που θα το δεχτεί.

Δείτε παρακάτω πως θα τοποθετήσουμε τη δική σας κατοικία...

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

handsAναλαμβάνουμε τη κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και εκτός αυτής. H Εταιρία μας αναλαμβάνει την εξ' ολοκλήρου κατασκευή του σπιτιού σας, με την επιλεγμένη από εσάς μορφή του.

Κατασκευάζουμε σύμφωνα με τις δικιές σας ανάγκες, επιθυμίες καθώς και τη δική σας αισθητική τους εσωτερικούς χώρους, όπως επίσης και την εξωτερική όψη των κατοικιών. Έτσι επιτυγχάνουμε τον εναρμονισμό του σπιτιού σας πάνω απ' όλα με τη λειτουργικότητα και την αισθητική και παράλληλα με το τοπίο και το αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής όπου θα εγκατασταθεί.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας σπίτι, στη μισή τιμή και με τη διπλάσια αντοχή από τα συμβατικά.

Eσείς επιλέξτε την περιοχή και το σχέδιο της κατοικίας σας.
Τα υπόλοιπα είναι η δουλειά μας ...

FaLang translation system by Faboba