• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

Η εταιρία «ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΠΕ» εδώ και 50 συναπτά έτη ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε για την ελληνική κοινωνία την καλύτερη δυνατή και ταυτόχρονα οικονομική προοπτική απόκτησης στέγης, προσφέρουμε μία επαναστατική μέθοδο προκατασκευής που συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο την Αντοχή, την Οικονομία και την Αισθητική Τελειότητα.

Εκθεσιακός Χώρος (ΠΕΟΑΚ)Πρόκειται για κατασκευές από οπλισμένο μπετόν, μονομπλόκ βαριάς κατασκευής, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα σπίτια για μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, για ξενοδοχειακές μονάδες, για συγκροτήματα γραφείων, camping, bungalows ακόμα και για γηροκομεία, ορφανοτροφεία, ιατρεία και άλλους χώρους παροχής στέγης και περίθαλψης.

Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού κάτι που μεταξύ άλλων, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε πρώτοι τα νέα μηνύματα, τις εξελίξεις στο χώρο των δομικών υλικών και όλες τις νέες μεθόδους προκατασκευής. Έτσι εξασφαλίζουμε την πρωτοπορία και την πρωτοτυπία στις προκατ κατασκευές μας.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η πατέντα - πλήρη μελέτη εγκεκριμένη από το ΥΠΕΧΩΔΕ - που διαθέτουν οι κατασκευές μας, που ενισχύει την αξιοπιστία και υπεροχή μας, φέρνοντάς μας έτσι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού.

Η εταιρία μας, με την εμπειρία των 50 ετών στο χώρο των προκατασκευών, έχει να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα προκατ κατασκευών, από 24τμ και πάνω, σε σχέδια που διαρκώς ανανεώνονται ώστε να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του σήμερα και να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Εκθεσιακός Χώρος (ΝΕΟΑΚ)Στα πλαίσια του σεβασμού προς την οικιστική παράδοση κάθε περιοχής και τους οικιστικούς όρους δόμησης όπως αυτοί καθορίζονται από τα αρμόδια πολεοδομικά γραφεία, η εταιρία μας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και σε συμφωνία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε σπίτια που ακολουθούν τον νησιώτικο ρυθμό αρχιτεκτονικής, όπως αυτός διαμορφώνεται στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα Επτάνησα, διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά στοιχεία των περιοχών αυτών, καθώς και προκατ σπίτια για την ηπειρωτική Ελλάδα - κατάλληλα τόσο για μόνιμες όσο και για εξοχικές κατοικίες.

geranos
H φωτογραφία απεικονίζει μια
μεταλλική κυψέλη που η εταιρεία
μας έκανε εξαγωγή στη Λιβύη
εν έτει 1965.

Επιπλέον, για τα νησιά μας και τις παραθαλάσσιες περιοχές, η εταιρία κατασκευάζει και διαθέτει ανεμόμυλους, οι οποίοι αποτελούν πιστό αντίγραφο των παραδοσιακών ανεμόμυλων που κοσμούσαν τα νησιά μας. Πρόκειται για διώροφες κατασκευές, που μπορούν να αποτελέσουν βοηθητικούς χώρους, αλλά προσφέρονται και σαν καταλύματα ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, αφού είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα τουλάχιστον άτομα.

Πέρα από τις προκατασκευασμένες κατοικίες, κτίρια και ανεμόμυλους, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον τομέα των προκατασκευασμένων εκκλησιών, διαθέτοντας μονόχωρες εκκλησίες 23-35 τμ, αλλά και ναούς μεγαλυτέρων διαστάσεων, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις της χριστιανικής κοινότητας. Οι ναοί μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις περιοχές της ηπειρωτικής και νησιώτικης Ελλάδας.

 

Τελικά όμως και πάνω από όλα, η εταιρία μας δραστηριοποιείται με γνώμονα το σεβασμό και την αξιοπιστία τόσο στις κατασκευές όσο και στον πελάτη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και προσφέροντας όπως πάντα, άριστη ποιότητα κατασκευών, φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Πολιτική Ποιότητας

             Ι. Γ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΠΕ

 

Η πολιτική της επιχείρησης μας έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διοχέτευση στην αγορά ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Στόχοι μας είναι:

Ö            Το σύνολο των προϊόντων μας, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των

πελατών μας ,καλύπτοντας όλες τις σχετικές κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.

Ö            Η μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη, έγκαιρα με ακρίβεια και συνέπεια και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ö            Η συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης στην αγορά, αλλά και του συνόλου των αποτελεσμάτων αυτής.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η επιχείρηση «Ι.Γ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΠΕ.».

Ö            Έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕN ISO 9001:20015, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης που επηρεάζουν την ποιότητα των παραγομένων από αυτήν προϊόντων.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας παρακολουθείται, συντηρείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, αξιολογήσεων και ανασκοπήσεων.

Ö            Παρέχει επαρκείς πόρους για την διαχείριση της ποιότητας: τεχνογνωσία, κατάλληλο εξοπλισμό, εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό.

Ö            Καθιερώνει στόχους ποιότητας, η υλοποίηση των οποίων ανασκοπείται και αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα γίνονται συστηματικές μετρήσεις και αξιολογούνται οι κρίσιμες παράμετροι και διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται, η ποιότητα των προϊόντων, η ασφάλεια του προσωπικού και η καταλληλότητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού.

Ö            Η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί δέσμευση της Διοίκησης αυτής και βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των εργαζομένων σ΄ αυτήν.

1/1/2018

Ι. Γ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΠΕ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

 

FaLang translation system by Faboba